Noticias

Colaboramos con Graficans 2015

Graficans

Graficans 2015 es consolida com la jornada professional de les Arts gràfiques a Salesians Sarrià, amb gran èxit de participació.

El passat divendres 19 de juny, va tenir lloc la segona edició de Graficans, una jornada organitzada pel departament d’Arts gràfiques de Salesians Sarrià amb l’objectiu d’aglutinar alumnes i antics alumnes de l’escola, així com empreses i professionals del sector, per conèixer les darreres tendències, exposar projectes i compartir idees. Més de 140 persones van assistir a la trobada, que va oferir un programa molt acurat. L’acte va començar amb unes paraules del cap del Departament d’Arts Gràfiques, José Manuel Martínez Bouza, i del director de Salesians Sarrià, José Abascal. Tots dos van destacar que aquesta iniciativa té la voluntat de brindar un espai de trobada que permeti compartir idees, presentar els projectes dels nostres alumnes i crear sinèrgies entre el sector professional i l’educatiu.

Després, les empreses col·laboradores Esko, I-Creatia, Igloo Gràfic, Ediciones CPG, i Mocycl van oferir unes píndoles creatives que van despertar l’interès del públic. Tot seguit, es va presentar el web i la revista Graficans, fetes pels alumnes dels graus de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia.

A continuació, es van entregar els Premis Graficans 2015, guardons que reconeixen el treball i la trajectòria dels nostres alumnes en diverses disciplines. Amenitzat per tots els professors del departament, les empreses col·laboradores: Editorial Edebé, Ediciones CPG, Esko, I-Creatia, Video2brain i MoCycl van entregar els diferents premis.
Per finalitzar l’acte, el titular, Antoni Vilarrubla va adreçar unes paraules als assistents, tot agraint la bona acollida que va tenir l’acte, i va destacar especialment la col·laboració de les empreses, ja que la seva participació amb Salesians Sarrià és necessària per poder donar un valor afegit a la nostra educació. L’acte va finalitzar amb un refrigeri al pati de l’escola, on es van exposar els projectes.

Més informació fent click aquí.

Etiquetas:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!